Αφιερώματα

Αφιέρωμα στον Γιάννη Σαρέλη

Γιάννης ΣαρέληςΟ Γιάννης Σαρέλης γεννήθηκε στη Χίο το 1941 και ήταν Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού. Από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στην οικογένεια του ΝΟΧ ως κολυμβητής και αργότερα ως υδατοσφαιριστής. Αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές του ΝΟ Χίου με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης. Επίσης ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν με το σκουφάκι του ΝΟΧ και βασικό στέλεχος της ομάδας Πόλο Ανδρών που πέτυχε την άνοδο στην Α Κατηγορία το 1966.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας μας καθώς ενδιαφερόταν για την πορεία του ΝΟΧ (από την Αθήνα όπου διέμενε) όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Αναλυτικά οι διακρίσεις του Γιάννη Σαρέλη:

 

Περισσότερα...

PrintEmail

Αφιέρωμα στον Κώστα Κόκκινο

Κώστας ΚόκκινοςΟ Κώστας Κόκκινος γεννήθηκε στη Χίο στις 19/8/1948 και είναι συμβολαιογράφος στο επάγγελμα. Σε ηλικία 14 ετών μπήκε στην οικογένεια του ΝΟ Χίου ως κολυμβητής και αργότερα υδατοσφαιριστής. Αγωνίστηκε για 5 χρόνια με το σκουφάκι του ΝΟ Χίου (1961-1966) στις μικρές κατηγορίες ενώ αγωνίστηκε και μία σεζόν (1986-1987) με την ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών στην Α Εθνική κατηγορία, με προπονητή τον Όμηρο Πολυχρονόπουλο. Την τετραεταία 1973-1977 διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ως έφορος υδατοσφαίρισης και παραμένει μέλος της οικογένειας του ΝΟΧ έως και σήμερα.

Περισσότερα...

PrintEmail

Αφιέρωμα στον Μιχάλη Λω

Μιχάλης ΛωςΟ Μιχάλης Λως γεννήθηκε στο Βροντάδο της Χίου το 1944 και είναι συνταξιούχος Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού. Σε ηλικία 14 ετών μπήκε στην οικογένεια του ΝΟ Χίου ως Κολυμβητής και αργότερα ως υδατοσφαιριστής. Συνολικά αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΝΟ Χίου για 10 χρόνια (1958-1968) έχοντας πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιους και Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες Κολύμβησης. Επίσης αγωνίστηκε και στην ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών. Τέλος διετέλεσε και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, ως έφορος των υποδομών υδατοσφαίρισης και παραμένει μέλος της οικογένειας του ΝΟΧ έως και σήμερα. Αναλυτικά οι διακρίσεις του Μιχάλη Λω:

Περισσότερα...

PrintEmail

Αφιέρωμα στον Μάκη Μικέδη

Από τις αρχές της δεκαετίας του 70 ξεκινά την επαφή και περιπλάνηση του στο υγρό στοιχείο. Γεννημένος στις 18 Απριλίου του 1964, μετά το '72 και επίσημα με δελτίο πια στον ΝΟΧ, έκανε τα πρώτα του βήματα στα θαλασσινά νερά του τότε κολυμβητήριου της Χίου μαθαίνοντας κολύμπι.

Ξεχώριζε τότε ,όπως και τώρα ,όπως και πάντα άλλωστε. Γι' αυτό φαίνεται, ο αείμνηστος Λεόντιος Χριστοφορίδης, ο Γιατρός,(στον οποίον ο ΝΟΧ χρωστάει σε μεγάλο βαθμό την ύπαρξη της ομάδας πόλο και την μέχρι σήμερα πορεία της) τον κυνηγούσε να πάει στην προπόνηση, στο πόλο...τερματοφύλακας στην αρχή. Ο Μάκης δεν πήγαινε μια φορά και επειδή ντρεπόταν που του είχε πει ότι θα πάει δεν ξαναπήγαινε όλο το καλοκαίρι.

Περισσότερα...

PrintEmail

Χορηγοι

Διαφήμιση Infoscope Hellas Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση